<< Go back

Frozen Grapes

Frozen fruit vind je tegenwoordig overal, ikzelf gebruik het vaak voor smoothies.

Met wat versgeperste sinaasappels in de blender en je hebt een heerlijke oude kickstart van de dag.

Terwijl ik gistermorgen (nogal slaperig met als eerste behoefte koffie!!!) een pakje Frozen Mango opende om deze vitamineshot te prepareren, schoot me te binnen dat ik dat natuurlijk ook zelf kan maken.

Continue Reading

Nieuw servies & Culinaire inspiratie

We hebben weer nieuw servies binnen! Prachtig mooi handgemaakt servies uit Marrokko.

Voor mij dus weer een enorme inspiratiebron om daar iets leuks mee te doen. Dus maakte ik 3 gerechtjes, ontbijt, lunch en diner.

Het allerleukste (naast het proeven) vind ik toch wel het bedenken en creëren van een gerecht, en daarmee laat ik me door allerlei elementen inspireren.

Zoals bijvoorbeeld de seizoenen. Voor mij komt het najaar wel heel snel en duiken we alweer veel te snel het najaar in.

Dus vandaar een mengeling van zomer-en najaargerechten.

Continue Reading

Salsa, BBQ en zon bij Strandhuus 28

In de zomer organiseert Strandhuus 28 nabij De Cocksdorp op Texel een BBQ-avond met cocktails, live muziek en Salsa lessen.

Uiteraard gingen wij er een kijkje nemen en waren blij verrast door de heerlijke sfeer, de muziek en de BBQ.

Continue Reading

Play Jazz

Tijdens een barbeque met vrienden een aantal weken geleden kwam het gesprek na een aantal glazen wijn op de vraag: Wat is jouw lijfspreuk?

Terwijl mijn radars overuren maakten om de beste ooit te lanceren hoorde ik iemand vanuit de hoek roepen: "Play Jazz"!

Alhoewel ik een absolute jazzfan ben, kwam dit redelijk eenvoudig op mij over. Pak je piano en ga loos dacht ik nog.

Continue Reading