<< Go back

Four Seasons In One Day

Nadat ik vaak op erg leuke momenten constateerde dat ik mijn camera vergeten was, heb ik mij voorgenomen deze altijd standaard in mijn tas te hebben. Zo ook vandaag, toen we met het prachtige herfstweer een wandeling door het bos maakten.

jordan SneakersEntrainement Nike

 

Terwijl Boy met Booster aan het stokken gooien was fotografeerde ik paddestoelen. Vroeger ging ik wel eens met mijn stiefvader het bos in om Cantharellen te plukken, die we daarna dan bakten met veel knoflook en met een broodje opaten. Eerlijk gezegd zou ik echt niet meer weten welke paddestoelen nu eetbaar zijn of niet, dus waag ik me er maar niet aan.

Alhoewel paddestoelen met hun prachtige kleuren en vormen een leuk onderwerp zijn om te fotograferen moet ik toch wel bekennen dat ik het een redelijk clichè gegeven vind zo in de herfst. Maargoed, het was ook gewoon even voor het tijdverdrijf.

Eenmaal thuisgekomen klapte ik mijn laptop open en zag vrijwel direct het verband tussen de foto's die ik gemaakt had, namelijk dat elke foto een jaargetijde symboliseert. En dat vind ik dan weer een speciale wending. Door de overeenkomsten wordt het dan toch weer iets bijzonders.

Four seasons in one day.

 

Tags: texel,, paddestoelen,, herfst,