<< Go back

3 dagen voor kerst...

Vakantie!! Finally!! De laatste weken van dit jaar zijn behoorlijk heftig geweest! Alhoewel we op het Moodadventures Front nog steeds lekker druk zijn met de laatste bestellingen voor kerst en de afwikkelingen van 2015, ben ik toch wel blij dat de schoolweken voorbij zijn. Deze zaten dan ook vol met toetsen, en na de spanning van Sinterklaas hadden we hier voor de kerst zich kon aandienen ook "Ouwe Sunderklaas", een Texels carnavalsfeest op 12 december voor jong en oud. Boy had zoals gewoonlijk weer wat vriendjes uitgenodigd dus het was hier een drukte van belang met eten, verkleden en slapen. Maar enorm gezellig natuurlijk!

De laatste voorbereidingen voor kerst zijn ook bijna klaar... uiteindelijk heeft Barry toch nog een kerstboom voor buiten aangeschaft (na weken volhouden dat hij dat niet wou) maar hij staat er erg gezellig bij. Voor binnen heb ik nog wat laatste takken groen bemachtigd en daarmee vazen en potten gevuld.En zelfs de meeste boodschappen zijn al in huis. Hiermee ben ik toch wel een beetje trots op mezelf, aangezien ik nogal van de Last Minute Acties ben. Sommige mensen noemen het chaotisch, anderen vergeetachtig. Ik heb het door de jaren heen zo weten te formuleren: Ik hou gewoon van een beetje spanning, improviseren.

Gisteren bakten we broodjes van de Lidl die eigenlijk bestemd waren voor het kerstontbijt (omdat ik was vergeten brood te kopen) en ze smaakten heerlijk!

Boy had alleen wel een vraag betreffende deze noodsituatie: Wat eten we dan als kerstontbijt? Ik heb hem laten kiezen en het antwoord werd Wentelteefjes. Uhhh...ok... Nog nooit gemaakt! Wat hebben we nodig dan vroeg ik. Iets met kaneel en brood. Ik vind het goed. Hebben we toch nog een beetje improvisatie deze kerst. Hallelujah!

Tags: kerst,, wentelteefjes,, ouwesunderklaas,