<< Go back

De aantocht van een nieuw seizoen

Met de herfst in aantocht nemen de wind, de vogels en de zee weer langzaam bezit van het strand, waar de afgelopen maanden strandaanbidders en toeristen in grote getalen te vinden waren.

De aantocht van een nieuw seizoen.

Wij haalden ons strandhuisje leeg, omdat ook deze in de wintermaanden verwijderd worden van Texelse kust. 

latest Nike releaseNike

 

Terwijl ik aan het inpakken was ging de afgelopen zomer nog even door mijn hoofd. Zon heb ik helaas niet al te veel gezien, de drukte van de zomermaanden nam me behoorlijk in beslag.

Het voornemen om de zaken anders aan te pakken heb ik dus ook uitgewerkt en vanaf volgende week gaan we beginnen in een nieuwe kantoorruimte met creatieve mogelijkheden.

Ook gaan we zelf verhuizen, dus Oktober zal in het teken staan van positieve veranderingen, waar ik enorm naar uitkijk.

Terwijl de meeuwen om mijn oren suizen en ik ze fotografeer, loopt Booster rustig met me mee en speelt hij met de andere hondjes op het strand.

Niet meer met het overvloedige enthousiasme wat hij vroeger had, met zijn 15 jaar oud zit hij dus ook in de herfst van zijn leven.

Alhoewel ik er nog even niet aan moet denken weet ik dat er een dag gaat komen dat we afscheid van hem moeten nemen.

Hij is na een uurtje strand echt kapot en de rest van de dag ligt hij dan ook uitgeteld in zijn mand. Maar het is een heerlijk gezicht om hem te zien genieten, dus die uitjes houden we er zeker in!

Tags: texel,, strand,