<< Go back

12 dagen voor kerst

Afgelopen week was weer een hele volle. Tussen de bedrijven door had ik toch wel zin om ons huis weer "kerstproof" te maken. Vorig jaar had Booster besloten de kerstboom als een soort borstel te gebruiken, dus voor de kerst was de boom al op zijn eind. Daarom dit jaar maar iets anders. Helemaal nu we een witte vloer hebben en stofzuigen nog steeds geen hobby van me is.

bridgemediaPatike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf

 

Bij het uitpakken van de doos "kerstzooi" stuitte ik op het hertje. Het hertje is zo ongeveer het enige element wat elk jaar weer terug komt en de boom in gaat. We kochten hem jaren geleden op een kerstmarkt in Keulen en is dit jaar dus ook weer van de partij.

Ik kan me voorstellen dat een kerstboom op een gegeven moment een herinneringsboom wordt. Elk jaar pak je je kerstspulletjes weer uit en stuit dan weer op de herinneringen van een kerstbal die je van een speciaal iemand hebt gekregen of een engeltje die je erg dierbaar is. 

kerst

Ik bedacht lichtjes. De Hema heeft ze in allerlei soorten en maten en ik heb ze dan ook groot ingekocht. Het voordeel van deze lampjes is dat ze op batterijen werken, dus het scheelt een hoop snoer- en stekker gedoe. Als je zoals wij oplaadbare batterijen gebruikt wordt het geheel ook nog eens niet al te kostbaar.

kerst

Deze vazen kocht ik afgelopen week in voor Moodadventures en ze zijn momenteel mijn favoriet. De prachtige industriële look maakt ze heel bijzonder met een witte achtergrond maar ook zoals hierboven op een hammamschaal. Wat kleine lampjes eromheen en je bent klaar.

De lichtjes inspireerden me om wat meer foto's te maken in een donkere omgeving. Ik vind het best wel een uitdaging om te werken met langere sluitertijden, en een statief is dan natuurlijk ook een must. Maar oefening baart kunst zegt men...

Fijne week!