<< Go back

New Arrivals!!

Running sneakersNike Dunk Low Disrupt Pale Ivory - Grailify

 

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Het is lekker druk vanwege de feestdagen! Ben jij er al klaar voor? Eerlijk gezegd ben ik er nog niet aan begonnen. Nu we net Sinterklaas achter de rug hebben, (wat we uitgebreid vierden...zie hieronder) begin ik me langzaam voor te bereiden op de kerstdecoratie in huis.

Hier was nog de twijfel of we überhaupt wel een boom zouden nemen. Er zijn zoveel leuke originele varianten op de klassieke kerstboom die ik eigenlijk ook erg leuk vind, en die  ook iets minder naaldenoverlast geven. In ieder geval: wordt vervolgd...

Inmiddels hebben we ook weer een aantal nieuwe producten online, waar ikzelf heel erg blij mee ben. Zoals bijvoorbeeld de Schedel XL die met zijn 80 cm hoogte echt een enorme eyecatcher is in je woonkamer of boven de haard! Ook onze bakkerskar heeft er een kleiner zusje bijgekregen, dit omdat daar enorm veel vraag naar was. (Superleuk natuurlijk!) 

En wat dacht je van deze oude Indiase waterpotten als vaas? Met de vintage look zijn het stuk voor stuk gave items in je woonkamer. Inmiddels zijn we druk bezig met de nieuwste items voor de kerst, keep you posted!!

 

Tags: bakkerskast,, schedel,, vaas,