<< Go back

Verhuizen!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geschreven heb, we zijn inmiddels verhuisd en dat brengt uiteraard een hoop extra drukte met zich mee. Alhoewel verhuizen voor mij niet geheel onbekend is, (dit zal ongeveer al wel meer dan 20 x geweest zijn) blijft het iedere keer weer een uitdaging om alles op tijd en intact over te krijgen. 

Sneakers StoreMens Nike Sneakers

 

Zo begon ik dus zeer systematisch met alles keurig in de daarvoor bedoelde doosjes te stoppen. Maar naarmate de tijd begon te dringen en het stresslevel hoger werd, werd een meer een kwestie van hoe krijg ik alles zo snel mogelijk ingepakt. Maargoed, het is allemaal gelukt en op een paar kleine aanpassingen na zijn we zo goed als klaar.

Uiteraard heb ik onze nieuwe bakkerskast in de woonkamer staan. Deze hebben we een aantal maanden geleden ontwikkeld en is sinds kort ook online te krijgen.

De schaal van metaal is ook een van mijn favorieten en die decoreer ik dan ook regelmatig op verschillende manieren.

Ik koos voor een witte vloer wat niet echt practisch is met een zwarte hond maar hij is supermooi, ook vanwege de weerkaatsing van het vele licht wat er is in de woonkamer.

Ik ben nog op zoek naar een mooie zwart-wit afbeelding die ik vrij groot op de muur wil, maar nog geen idee wat precies.

Na de kleine woning is dit huis echt een verademing en eigenlijk nog steeds een beetje wennen dat we elkaar nu moeten zoeken omdat de ruimte nu een stuk groter is.

Binnenkort laat ik meer zien van onze plek,zodra de andere ruimtes ook klaar zijn.

Fijne avond!