<< Go back

7 ingrediënten voor een ontspannen tuinfeest


tuinfeest12
Dansen in het licht van de maan. Eten tot de zon is ondergegaan. Kletsen tot de drankjes op zijn. Zomerse avonden zijn geweldig en super geschikt voor een ontspannen tuinfeest. Nodig je vrienden uit, zet de BBQ aan, maak lekkere hapjes óf vraag iedereen een hapje mee te nemen. Wij geven je 7 tips voor producten die eraan bijdragen dat jouw zomerse avond een onvergetelijke wordt.

Authentic Nike SneakersOfficial Look at the Nike Dunk Low "Orange Peel" - Pochta

 

tuinfeest8
1. Schaal metaal

Tijdens een tuinpicknick is het altijd lastig om de bordjes en vooral de glazen recht te laten staan op het kleed. Door een metalen schaal te gebruiken kun je als het ware een tafel creëren. De schaal kun je ook op het midden van een tafel zetten en decoreren met waxinelichthouders, kaarsen en schelpen. Gebruik een paar citronellakaarsjes om de insecten te verjagen. 

tuinfeest6
2. Vlinderstoel 
Relaxen in de zon, uitbuiken na een heerlijke maaltijd of vallende sterren bekijken: de vlinderstoel is gegarandeerd een succes tijdens de tuinparty. De vlinderstoel kan op het gras gezet worden en kun je gemakkelijk verplaatsen. Haal wat kussens van de bank en leg ze bij de vlinderstoel neer voor een ultieme loungesfeer. 

tuinfeest3
3. Kaasplank

Voor bij de borrel of als dessert is kaas een goede keuze. Kies stukjes kaas van verschillende soorten en presenteer de kaas met exotische fruit en kaasdips. Natuurlijk kun je de kaasplank ook gebruiken als presentatieblad voor zomerse tapas, kaarsjes of andere decoratie.

tuinfeest1
4. Marokkaans servies
Dit handgemaakte servies staat prachtig op een gedekte tafel in de tuin. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat dit servies goed buiten gebruikt kan worden. Natuurlijk kun je de karaf ook als bloemenvaas gebruiken.

tuinfeest7
5. Schapenvacht
's Avonds kan het snel afkoelen, vooral als het een zittend feestje is kunnen je gasten wel wat warmte gebruiken. Een schapenvacht reguleert warmte en zorgt daarnaast ook voor een natuurlijke sfeer. Op een zomeravond mag een schapenvacht niet ontbreken in de hangstoel, maar ook op een loungeset en tuinbank mag hij liggen.

tuinfeest4
6. Weckpot
De weckpot kun je écht óveral voor gebruiken! Tijdens een feest in de tuin staat hij leuk met een mooie grote kaars erin. De weckpot zorgt ervoor dat de brandende kaars geen last van de wind heeft.

tuinfeest2
7. Gewei Ram
Voor een extra natuurlijke look kun je een gewei toevoegen. Het gewei kun je bijvoorbeeld aan de schutting ophangen, maar kan ook prima neergezet worden tegen iets stevigs. 

tuinfeest10

Enjoy!

Tags: tuin,, tuinfeest,