<< Go back

Nieuw! Spiegel White Wash XL!

  

spiegel-banner-whitewash

Dagelijks krijgen wij aanvragen van klanten die graag een spiegel op maat willen, en meestal gaat het dan om grote spiegels. Bijvoorbeeld een passpiegel voor thuis of in een winkel, een spiegel voor in de hal of in de woonkamer. Het voordeel van een (grote) spiegel is dat het een ruimte (optisch) vergroot. Zo wordt een muur opeens een stuk minder saai en crëeer je een extra lichtbron. Dat laatse met name als je een spiegel tegenover een raam plaatst. 

spiegel-lijst-zwart-binnen-1

Zelf vind ik een spiegel aan de wand boven een eettafel erg mooi. Helemaal als je op de eettafel een aantal kaarsen plaatst, die 's avonds een extra schittering geven in het spiegelbeeld. Heel stijlvol is het dan om de spiegellijst dezelfde breedte te geven als je eettafel. Geen probleem, wij kunnen de spiegel op jouw gewenste breedte maken. 

spiegel-XXL-hout-lijst

En wat voor kleur kies je dan? Ik adviseer in een interieur met veel houtelementen altijd een solide kleur. De kleur contrasteert dan met de houttinten waardoor de spiegel en de rest van je interieur meer tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld een mooie witte spiegel boven een houten eettafel. 

Heb je een strak en wit interieur? Kies dan voor bijvoorbeeld bovenstaande spiegel, de lichte whitewash tinten zijn al voldoende qua contrast en geven een zachte uitstraling in je woon-of slaapkamer. 

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Dan zijn onze zwarte spiegels echt iets voor jou! Deze spiegels afgewerkt met een zwarte matte beits hebben een robuuste stoere look en kunnen uiteraard ook gemaakt worden in jouw gewenste hoogte en breedte. 

spiegel-zwart-houten-lijst-1

Onze spiegels kun je tegen een wand plaatsen, maar ook aan de muur bevestigen. Zorg in dat geval wel dat je stevig bevestigingsmateriaal gebruikt, zodat de spiegel veilig hangt. Vindt je het lastig om de spiegel zelf op te hangen? We adviseren je graag! Kom je er dan nog steeds niet uit? Geen probleem, we hangen hem gratis bij jou thuis voor je op!

Heb je interesse in één van onze spiegels of wil je meer informatie? Hier vindt je allerlei informatie over meubilair op maat: we helpen je graag!

banner-spiegels-1

 

 

 

 

 

short url linkFootwear

Tags: zwart,, spiegel,, handgemaakt,, houten,, lijst,