<< Go back

De Perfecte Werkplek

Twee jaar lang heb ik praktisch alles wat niet met het inpakken van bestellingen of de opslag van producten te maken had thuis gedaan. Maar sinds oktober vorig jaar zijn we overgestapt naar een kantoor, omdat thuis werken met collega's (ondanks dat het hele leuke collega's zijn..) toch minder prettig is. Ten eerste is het fijn om je eigen plek te hebben. In je woning moet je je kunnen terugtrekken en privé kunnen zijn. Daarnaast is het (vind ik) altijd belangrijk dat je huis netjes is als er mensen komen werken. Dat is soms wel eens lastig als je de avond daarvoor een huis vol visite hebt gehad of gewoon even geen zin in hebt gehad om op te ruimen. Nog even los van het feit dat het thuis soms wel een beetje erg druk werd...

Sportswear free shippingFASHION NEWS

 

Bij Moodadventures werken wij op werkdagen 's morgens op kantoor. In de middag werk ik voor opdrachtgevers, aan fotoshoots of styling, thuis, of ik spendeer de middag lekker met Barry en Boy. Thuis werk ik eigenlijk altijd in de huiskamer, meestal met mijn laptop aan tafel (dichtbij de espressomachine). Maar eigenlijk zou ik onze "computerkamer" ook wel wat mooier en comfortabeler willen maken, zodat werken daar ook prettiger wordt.

Licht en industrieël vind ik erg mooi, maar het moet ook een plek zijn waar je je creativiteit kunt uiten.

Zoals hierboven, een lekker praktisch board voor al je inspiratie en creaties. Wat ik echt heel mooi vind is de prachtige werkplek van Sara Bergman, illustratrice en creatief brein van The Love Warriors.

De stenen muren en plafond geven een robuuste sfeer terwijl de witte raamkozijnen en deurposten iets sereens uitstralen. Moderne en klassieke decoraties maken een mooie mix van verschillende stylen, die uiteindelijk allemaal met elkaar in harmonie zijn.

Wat vindt jij prettig in je werkruimte? Of heb je ook een mooie plek die je graag wilt delen? Stuur me een mailtje, dat lijkt me erg leuk! 

Fijne avond!

Photocredits: residence.se vtwonen woontrendz nordy

 

 

Tags: Webshop, kantoor,, werkplek,