<< Go back

Binnenkijken bij Laura Verschuur en maak kans op een Hangstoel Set!!

Deze week hebben wij in samenwerking met Laura Verschuur een gave winactie lopen: Je maakt kans op een hangstoelset naar keuze!

Volg jij @lauraverschuur al op Instagram? Op haar account deelt ze prachtige sfeerplaatjes van haar woning in Soest. Laura (grondstewardess) woont samen met haar partner Willem en twee dochters in een twee onder één kap woning uit de jaren dertig waar ze 3 jaar geleden de benedenverdieping volledig hebben verbouwd.

latest jordan SneakersNike Air Force 1 Release Dates, Latest News Updates , Gov

 

Laura houdt van wit, hout en metaal in huis. Want zoals ze zelf zegt: "Teveel kleur maakt me onrustig". Typerend voor de woning is dan ook de enorme hoeveelheid licht die versterkt binnenkomt dankzij de lichte tinten van de muren en de vloer.

Laura wisselt moderne meubelstukken af met vintage objecten, die duidelijk haar eigen stijl neerzetten. Het is dan ook geen verrassing dat ze een creatieve achtergrond heeft. Ze studeerde aan de fotovakschool en heeft ook plannen om in de toekomst haar gevoel voor stijl professioneel te gaan inzetten. Yes Please!!

Maak kans op een hangstoelset naar keuze!

Hoe doe je mee met deze winactie?

Volg @moodadventures en @lauraverschuur op Instagram. Repost één van deze foto's of plaats een nieuwe foto van de plek waar jij graag je hangstoelset zou willen hebben. Gebruik de hashtag #hangstoelmoodadventureslaura bij je foto en tag ons beiden in je bericht. Let op!! Je account moet openbaar zijn omdat we het anders niet kunnen zien. 

De winnaar wordt zaterdag 26 maart bekendgemaakt.

Succes allemaal!

 

Tags: Hangstoel, Moodadventures,, Binnenkijker,, win,