<< Go back

Lentekriebels en korting op alle hangmatten!

 

Wat een heerlijk zonnetje vandaag! Met de lente in aantocht zijn we alweer druk bezig met nieuwe ideëen voor ons dakterras. Het wordt helemaal wit met een Mexicaans tintje. Ik heb al aardig wat inpiratie opgedaan via Pinterest, maar eerst heb ik nog een ander leuk nieuwtje! 

We hebben de categorie Tuin behoorlijk aangevuld met nieuwe artikelen, waaronder een heleboel hangmatten van het kwaliteitsmerk La Siesta. De hangmatten zijn er in allerlei maten en kleuren, voor 1, 2 of zelfs meerdere personen. Om dit te vieren geven we je alleen dit weekeinde (18, 19 en 20 maart) 20% korting op alle hangmatten! Hoe je deze korting toepast lees je hier.

affiliate tracking urlAir Jordan 1 High OG "University Blue" 2021 Release Info - Fitforhealth

 

Om een Mexicaans sfeertje te creëeren heb ik al aardig wat vetplanten, palmen en cactussen ingeslagen, en dit weekeinde gaan we dan ook loos met het schilderen van de muren (als het weer het toelaat uiteraard...).

Zou jij niet graag een duik nemen als je dit tropische plaatje ziet?

De lichtsnoeren op de bovenstaande foto zijn ook supergaaf in een tuinkamer of op een dakterras. In onze shop vind je de lichtsnoeren van Seletti, ook gave kapjes zijn te krijgen voor een origineel effect!

Ik hoop dat je wat leuke inspiratie hebt gevonden! Mocht je zelf ook een leuk idee of foto hebben van jouw tuin, terras of balkon, lijkt het me erg leuk als je die naar ons mailt, wie weet plaatsen we het in het volgende blog! Fijne avond allemaal!

Credits: topista.com, bloglovin, almost makes perfect, daily mail, anette christian, wooninspiratie.eu, New York Times

Tags: korting,, hangmat,, balkon,, dakterras,