<< Go back

DIY: Kalender 2016

Yezzzz!! Happy New Year Everybody! Heerlijk was het dat we na de feestdagen nog een extra weekeinde hadden! Lekker op de bank met een joggingbroek en mijn laptop maakte ik de plannen voor het komende jaar concreet. De planning suist ook al weken door mijn hoofd, dus is het fijn om het duidelijk in kaart te brengen. Naast mijn Google agenda vind ik het ook superhandig om een "fysieke" kalender in huis te hebben. Dit voor verjaardagen, speciale evenementen op school en andere afspraken. Ik vond een mooie gratis te downloaden versie op Pinterest.

Sportswear DesignNike

 

Je vind de kalender hier. Maargoed, hoe hang je zoiets op? Ik nam een schaal van metaal en bevestigde de kalender met magneetjes erop vast.

 

Om de schaal aan de muur hangen plakte ik een stuk touw aan twee kanten vast op de achterkant van de schaal met sterke tape. Het touw kun je dan aan een schroef hangen en klaar.

Je kunt de kalender uiteraard beschrijven, maar ook leuk is om creatief bezig te gaan met stempels of masking tape.

Naast de kalender kun je ook nog veel meer dingen bevestigen met magneetjes op de schaal, zoals foto's, afspraakkaarten en herinneringen. Erg leuk is dat er bij de download ook een weekplanner zit, zodat je per dag een planning kan maken.

En het handige is: Je kunt het touw aan de achterkant gemakkelijk verwijderen, zodat je de schaal weer voor andere doeleinden kunt gebruiken. Daar gaat je planning..:-)

Veel succes!

Tags: schaal,, masking tape,, kalender 2016,